Webdesign & Marketing voor jouw bedrijf
Meer merkbaar en meetbaar resultaat!

Een website is het belangrijkste marketingkanaal. Jouw nieuwe website verdient het om gezien te worden. Om meer bezoekers aan te trekken en de juiste doelgroep te bereiken kunnen we online marketing inzetten door bijvoorbeeld: social media kanalen, met behulp van zoekmachine optimalisatie en adverteren. Met als eerste stap: een strategisch marketingplan. Romy analyseert de marketing en de middelen die bij jouw bedrijf passen.

Social Media Marketing

Instagram, Facebook & LinkedIn. Met behulp van social media marketing kunnen we je merkbekendheid uitbreiden. Welke social media kanalen we gebruiken is afhankelijk van je doelgroep. Linkedin voor de zakelijke markt, facebook en instagram voor de particuliere markt. Met de inzet van social media vergroot je het bereik van jouw bedrijf. RM Designs leert je welke kanalen voor jouw bedrijf van belang zijn inclusief strategisch online communicatieplan.

Campagnes
Heb jij al social media kanalen actief maar vind je te tijd er niet voor om te pagina’s te vullen? of ben jij nog niet actief maar zou jij dat wel willen?

Naast een strategisch social plan ontwerpt RM Designs online campagnes voor social media en Google Ads. Kant en klare banners op maat met content en in jouw huisstijl! Jij hoeft het alleen nog maar te posten. Scheelt dat even tijd!