Webdesign & Marketing voor jouw bedrijf
Meer merkbaar en meetbaar resultaat!

Een website is het belangrijkste marketingkanaal. Jouw nieuwe website verdient het om gezien te worden. Om meer bezoekers aan te trekken en de juiste doelgroep te bereiken kunnen we online marketing inzetten door bijvoorbeeld: social media kanalen, met behulp van zoekmachine optimalisatie en adverteren. Met als eerste stap: een praktisch marketingplan. Romy analyseert de marketing en de middelen die bij jouw bedrijf passen.

Marketingplan

marketing die bij je past en die bijdraagt aan het behalen van jouw doelen
495 Eenmalig (vanaf)
 • Marktonderzoek
 • Doelgroepanalyse
 • Communicatieplan
 • Advies marketing online & offline
 •  

Marketingplan aanvragen?

Passie, een strategie en een eindbestemming. Er staat niks meer in de weg om jouw uitdaging aan te gaan. Laat je verrassen door de mogelijkheden. Wij zorgen voor een marketingplan op maat die perfect aansluit bij jouw product of dienst. Om jouw uitdaging om te zetten naar een succces.

Social Media Marketing

Instagram, Facebook & LinkedIn. Met behulp van social media marketing kunnen we je merkbekendheid uitbreiden. Welke social media kanalen we gebruiken is afhankelijk van je doelgroep. Linkedin voor de zakelijke markt, facebook en instagram voor de particuliere markt. Met de inzet van social media vergroot je het bereik van jouw bedrijf. RM Designs leert je welke kanalen voor jouw bedrijf van belang zijn inclusief strategisch online communicatieplan.

Campagnes
Heb jij al social media kanalen actief maar vind je te tijd er niet voor om te pagina’s te vullen? of ben jij nog niet actief maar zou jij dat wel willen?

Naast een strategisch social plan ontwerpt RM Designs online campagnes voor social media en Google Ads. Kant en klare banners op maat met content en in jouw huisstijl! Jij hoeft het alleen nog maar te posten. Scheelt dat even tijd!

Social Media

Instagram, Facebook of LinkedIn
 • Banner (post) ontwerp
 • Inrichting social pagina
  ( logo, omslagfoto, highlights)
 • Perfect op maat
 • Hoge resolutie
 • Advies adverteren
laten we samenwerken!
Meer uit je website halen of benieuwd naar welke potentie er nog in je website zit? Om resultaten te behalen leren we je graag kennen. Jij kent immers jouw onderneming als de beste! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek op maat.
Wil je weten of RM Designs wat voor jou kan betekenen? Bel of mail voor de mogelijkheden en plan een afspraak in met Romy om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren! ​